Lyme remedie

De ziekte van Lyme werd bijna drie decennia geleden ontdekt in Lyme, Connecticut. De ziekte is daarom Lyme genoemd. Het is geen besmettelijke ziekte, maar het is een ziekte die erg moeilijk vast te stellen is omdat de bacterie die de ziekte veroorzaakt, zo ontwijkend is van aard dat het niet gemakkelijk tevoorschijn komt in de tests die normaal gesproken worden gebruikt om andere soorten ziekten vast te stellen. De ziekte van Lyme verspreidt zich vooral in gebieden waar de hertenteek in grote aantalen voorkomt, waar er knaagdieren, herten en wilde dieren voorkomen.

Deze teken overleven op de dieren, en zo gauw deze dieren in contact komen met mensen springen de teken over en dragen zij de ziekte over. Teken hebben een voorkeur voor warme, vochtige plekjes. Ze nestelen zich daarom veelal in oksels en andere plekken op het menselijk lichaam zoals de hoofdhuid en de holtes van gewrichten.

Er zijn vele verschillende soorten van deze teken, en sommigen zijn zo klein dat je ze amper kunt opsporen. De tekenbeet brengt ook geen irritatie of pijn met zich mee, waardoor deze vaak onopgemerkt blijft totdat de eerste symptomen van de uitslag zich ontwikkelen tot de ziekte van Lyme.

Lyme Remedie
In het eerste stadium van de ziekte van lyme bestaat de behandeling uit het toedienen van antibiotica, een aantal weken achter elkaar, om de bacteriën te doden. De antibiotica dienen oraal ingenomen te worden bij patiënten die de diagnose hebben gekregen zo gauw de uitslag op de huid verscheen. Dit heet het gelokaliseerde stadium waarbij de bacterie zich nog niet naar andere delen van het lichaam heeft verspreid.

De remedie in het tweede stadium van de ziekte van Lyme is het toedienen van intraveneuze injecties. In dit stadium krijgen patiënten vaak last van problemen met de gewrichten en spieren.

De patiënt zal minimaal twee weken tot een maand medicijnen moeten slikken, afhankelijk van de Ernst van het probleem en de verspreiding van de ziekte. Er zijn andere soorten natuurlijke remedieen verkrijgbaar die totale verlichting bieden. Ook is er gebleken dat natrium erg effectief is bij het doden van de bacterie en het genezen van de ziekte.

Post by Globetrotter

Geef een reactie